Persoonlijk, ervaren,
inzicht en kennis

Over
ons

Plezier vinden en houden door uit te blinken in je werk

Dat is ook wat wij doen en waarom wij succesvol zijn! “Op eigen wijze functioneren.” Wanneer je op eigen wijze functioneert, doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, lever je het beste resultaat voor de organisatie én voor jezelf. EigenWijs Functioneren bestaat uit een team van coaches en trainers die van hun werk hun hobby hebben gemaakt.

Met een enorme dosis werkervaring in het bedrijfsleven, weten wij wat er ook echt speelt op de werkvloer. Met deze inzichten, onze inhoudelijke kennis en ervaring én groot scala van coach- en trainingsmethodieken levert EigenWijs Functioneren kwaliteit.

Wat wij aan deze ervaringen hebben overgehouden is dat aandacht, mensgerichtheid, resultaatgerichtheid en borging de belangrijkste elementen zijn in ons werk.

EigenWijs Functioneren bestaat uit een Kernteam van coaches, trainers en consultants. Het kernteam wordt aangevuld vanuit een flexibele schil met ervaren coaches, loopbaanbegeleiders, jobhunters, trainingsacteurs en trainers . Zo kunnen we maatwerk leveren op onze EigenWijze manier.


Het
kernteam

Erik Boon

Plezier hebben in mijn werk en dat doen waar ik voldoening van krijg en waarin ik de meeste toegevoegde waarde heb. Dat is wat ik 10 jaar geleden heb ontdekt en van waaruit ik werknemers en managers met veel aandacht coach en train. Daarnaast adviseer ik bedrijven in de wijze waarop je mensen (medewerkers) in beweging krijgt en houdt. Met als doel optimaal inzet van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Enthousiasme, leergierigheid, durf, vertrouwen en de keuze voor ontwikkeling zijn daarin voor mij de bouwstenen.

Cees van Schaik

Ik heb in mijn vak als coach en trainer dé plek gevonden die mij laat uitblinken in wat ik het beste kan: mensen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, waarbij ik vooral de mens achter de medewerker centraal stel. In dit werk steek ik sinds 2006 al mijn drive én passie, of het nu gaat om individuele ontwikkelvraagstukken, loopbaanvragen of om het leren werken met nieuwe vaardigheden en natuurlijk teamontwikkeling.

Ciska Rippen

Sinds eind jaren negentig werk ik als coach en trainer en ik vind het nog steeds het mooiste vak dat ik kan bedenken. Ik ben helder (op het directe af) en ik lach graag.Wanneer ik als coach met jou in gesprek ga, luister ik vooral veel. Wie ben je, wat maakt je blij? Wat vind je lastig en waar ben je goed in? Samen puzzelen we de informatie bij elkaar die je nodig hebt voor de volgende stap. Zodat  je beter weet wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je kunt hier meer lezen over mij en mijn werk.

Agnes van der Werf

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van mensen en teams in veranderende omgevingen. Juist het helpen met afscheid nemen van het oude en het leren kijken naar wat er wèl is, daar werk ik graag aan mee. Zodat je weer met een positieve blik de wereld kunt bekijken en je echt kunt genieten. Over wat ik nog meer doe klik hier.

Ellen Tine de Graaf

Coachen is mijn passie. Mijn filosofie is: “Als je het oude loslaat, ben je vrij iets nieuws te omarmen”. Of het nu gaat om ‘hoe om te gaan met een veranderende omgeving’, persoonlijke ontwikkeling of het begeleiden bij burn out of stress. Ik vind het mooi om jou in beweging te krijgen, zodat jij de krachten die je al bezit gaat gebruiken. Hiermee ga je jouw verhalen herzien en jouw coachvraag onderzoeken. Ik laat je nadenken over je persoonlijke drijfveren en zorg dat je eerlijk naar jezelf kijkt. Hier kun je van leren, groeien en presteren. Ik houd daarbij niet je ‘hand vast’, maar laat jou eigenaar zijn van je eigen proces. Coachen gebeurt altijd in een veilige omgeving, zodat er ruimte is voor openheid en eerlijkheid.

Marjon Mazereeuw

Sinds 2010 ben ik coach, trainer en organisatie adviseur en dat doe ik met veel plezier. Op het gebied van coaching is mijn specialisatie  werk gerelateerde coaching in de breedste zin van het woord. Hierbij staat de coachee centraal en begeleid en faciliteer ik bij het onderzoeken, reflecteren en actie ondernemen. Ik vind het prettig om een goede relatie op te bouwen in een vertrouwelijke en prettige sfeer gecombineerd met humor. Dit alles gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en respect. Als je meer over mij wilt weten klik dan hier voor de link.

Cindy Smeele

Mijn drijfveer en passie is om mensen te helpen die in beweging zijn, die genoodzaakt zijn te bewegen of die in beweging willen komen op de arbeidsmarkt. Uitgaande van de eigen kracht en motivatie help en ondersteun ik hen om de juiste weg in te slaan naar een carrière met toekomst perspectief. Meer over mijzelf klik hier.

Marike van den Boom

Als loopbaancoach breng ik het profiel van kandidaten scherp in beeld om een succesvolle match tot stand te brengen. Mijn aanpak hierbij is om te kijken naar jou als persoon en je competenties en vaardigheden in kaart te brengen waarin jij uitblinkt. Aan de hand hiervan bespreek ik met jou de te volgen stappen om je doel te bereiken. Met als uiteindelijk resultaat een plan van aanpak waarin concreet staat omschreven welke stappen voor jou realistisch, herkenbaar en vooral haalbaar zijn.

Onze
opdrachtgevers